Ke každé objednávce od nás dostanete malý dárek! :)

Hodnocení obchodu

4,9 36 hodnocení
5
34x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lenka Kronová | 27.3.2021
Maximální spokojenost, rychlé dodání.
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 31.3.2021
Děkujeme za hodocení Lenko :)
H Avatar autora Hana | 26.3.2021
Maximální spokojenost. Nejlepší čaje ze všech! Jiné už kupovat nebudu.
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 31.3.2021
Děkujeme Hanko, to moc rádi slyšíme! :)
IK Avatar autora Ivana Kotounová | 17.3.2021
Dobrý den, přítel si vaše čaje velice oblíbil, takže budeme vašimi pravidelnými odběrateli. Již jsme objednávali 2x za poslední 4 mesice. Moc děkuji Ivana K.
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 18.3.2021
Moc nás těší, že jste si naše čaje tak oblíbili Ivano :) Budeme se těši na další objednávky!
H Avatar autora Hana K. | 17.3.2021
super rychlé dodání, komunikace, vše OK
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 18.3.2021
Děkujeme za hodnocení Hanko, jsme rádi že u Vás panuje spokojenost :)
EK Avatar autora Eva Kubíčková | 12.3.2021
Maximální spokojenost se všemi produkty. Nakupuji pravidelně. Všechny čaje kvalitní.
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 15.3.2021
Děkujeme za zpětnou vazbu Evo :)
PG Avatar autora Pavlína Glodeková | 7.3.2021
Rychlé dodání, bezproblémová komunikace. Jejich čaj BIO květ černého bezu je ten nejlepší bezový čaj, který jsem kdy měla a že jsem jich vyzkoušela už hodně. Všeobecně mají fakt výborné BIO bylinkové čaje, chuťově výrazně převyšují ostatní konkurenci.
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 8.3.2021
Pavlíno, děkujeme moc za skvělé hodnocení a přejeme Vám velkou spoustu lahodných šálků čaje :)
Avatar autora Jitka Šrajbrová | 5.3.2021
Kvalitní zboží. Velice rychlé dodání. Doporučuji.
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 8.3.2021
Děkujeme za kladné hodnocení Jitko! :)
Avatar autora | 2.3.2021
+ 5 hvezdicek

Z Avatar autora Zuzana | 24.2.2021
Celozrné chlebíčky od Druida jsou nejlepší bez ohledu na příchuť. Rychlé vyřézení objednávky i dodání.
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 24.2.2021
Zuzko, velmi nás těší že naše chlebíčky u Vás patří k nejlepším! Děkujeme za hodnocení! :)
Avatar autora | 21.2.2021
super výběr rychlost dodání k dostání i výrobky, na které v obchodě běžně nenarazím
Avatar autora (Administrátor) 11.4.2021
Děkujeme za hodnocení Romano, jsem rádi že bylo vše v pořádku :)
G Avatar autora Gabriela | 19.2.2021
Perfektni!
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 19.2.2021
Děkujeme Gabrielo! :)
Avatar autora | 14.2.2021
+ Jsem velmi spokojená,vstřícné a přívětivé jednání a umožnění nákupu telefonickou objednávkou mi velmi pomohlo.Přes internet nenakupuji a konečně se mi podařilo sehnat čaj, který sháním ve všech obchodech a lékárnách už 3 roky.Děkuji za ochotu a velmi milé jednání.Váš obchod všem doporučuji.J.L.

Avatar autora (Administrátor) 11.4.2021
Dobrý den, děkujeme za skvělé hodnocení, těší nás, že u Vás panuje takováto spokojenost s našimi výrobky i s eshopem :)
L Avatar autora Lenka | 13.2.2021
Velmi spolojená
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 15.2.2021
Lenko, děkujeme za hodnocení, jsme rádi že jste s eshopem spokojená :)
Avatar autora | 12.2.2021
+ Z objednaného zboží již dlouho používám mořskou sůl s bylinkami - nemá konkurenci. Zkusila jsem černý cejlonský čaj s vanilkou a moc mi chutná a stejně tak Tatramelky, které jsem ještě nikdy nejedla a pokud je seženu, určitě si koupím do zásoby. Ke kávičce jsou lepší nežli nějaký zákusek. Babiččiny Bio špagety čekají na ochutnávku stejně, jako javorový sirup.
- Protože jsem stále ještě mobilní, při svých cestách po okrese Česká Lípa bych si vaše výrobky ráda prohlížela a vybírala do opravdového košíku. Jen jsem na Netu nenašla obchody a obchodní centra do kterých své výrobky dodáváte - podle okresů a měst. Pokud mě můžete navést, budu ráda. Děkuji

Avatar autora (Administrátor) 11.4.2021
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že Vám naše výrobky tak chutnají :) Co se týče jejich dostupnosti, posílám přehled obchodů, do kterých jsme je v České Lípě v poslední době dodali. Bylinková sůl - OD Andy (Erbenova 2906) Tatramelky - OD Andy Erbenova 2906), TOP Market (Partyzánská 2992) Javorový sirup - OD Andy (Erbenova 2906) Černý čaj s vanilkou ani Babiččiny BIO špagety bohužel do žádného obchodu v České Lípě nedodáváme.
L Avatar autora Lucie | 12.2.2021
Rychle dodani, bez problemu
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 15.2.2021
Děkujeme za hodnocení Lucko :)
AL Avatar autora Andrea Lampartová | 7.2.2021
Kolekci prémiových čajů Druid, jsem koupila poprvé mojí mamince na vánoce. Tak jí chutnaly, že jsem ji objednala další dvě balení. Takže mohu jen doporučit.
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 8.2.2021
Dobrý den Andreo, to je skvělé! Jsme rádi, že mamince čaje chutnaly! :)
Avatar autora | 6.2.2021
velký výběr, rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 11.4.2021
Děkujeme za hodnocení Zoro, doufáme, že Vám chutnalo :)
A Avatar autora Alex | 5.2.2021
Velmi dobrá kvalita!
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 8.2.2021
Děkujeme za hodnocení Alexi, těší nás, že jste spokojen :)
Avatar autora | 2.2.2021
+ Velmi kvalitní potraviny a bretanska sůl

Avatar autora (Administrátor) 11.4.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení a budeme se těšit na další objednávky! :)
PO Avatar autora Petr Ožana | 23.1.2021
Rychlé a bezvadné vyřízení objednávky, dodání zboží od objednávky za méně než týden. Navíc skvěle funguje Chat, takže je možné získat téměř okamžitě další informace. A co je nejdůležitější, e-shop je spolehlivý, takže pokud zboží zaplatíte, je záruka, že objednávku také obdržíte, což v české kotlině zase tak běžné není. Rozhodně tento e-shop doporučuji.
DC Avatar autora DRUID CZ s.r.o. (Administrátor) 25.1.2021
Dobrý den Petře, mockrát děkujeme za skvělou recenzi! Těší nás, že jste byl s celým procesem Vašeho nákupu spokojen! :)